Pearl Joan

Pearl Joan boeken

Pearl Joan boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Pearl Joan

Sinds Pearl Joan Jozefzoon als tweede eindigde in het eerste seizoen van The Voice Of Holland (2011), is haar solo-carrière een feit. Pearl Joan Jozefzoon is een veelzijdige artiest, met haar prachtige stem als vaste element. Ze treedt op in allerlei samenstellingen. Met complete band, in akoestische setting met piano, met een orkest, een gospelkoor, of in samenwerking met andere artiesten. Door haar jarenlange ervaring is Pearl thuis in de meest uiteenlopende settings.

Pearl Joan is te boeken in veel verschillende settingen. Te denken aan akoustisch, met live band of zelfs met koor.

Pearl Joan boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Pearl Joan boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Pearl Joan. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Pearl Joan

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Te boeken in veel verschillende settingen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Pearl Joan, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Pearl Joan

Het licht komt er aan
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Pearl Joan opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Pearl Joan opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.