Oh Oh Tirol

Oh Oh Tirol boeken

Oh Oh Tirol boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Oh Oh Tirol

Na het ongekende succes van de RTL 5-realityreeks ‘Oh Oh Cherso’ verruilen de populaire Haagse vrienden de Griekse zon voor het sneeuwzekere Tirol. In ‘Oh Oh Tirol’, te zien vanaf donderdag 3 maart, binden Jokertje, Barbie, Matsoe Matsoe, Little Princess, Sniper, Kabouter, Sterretje en Elize voor het eerst de lange latten onder. Bij aankomst in Kirchberg staan ze oog in oog met hun nieuwe Haagse vriendin Tatjana, alias Tijgertje. Hoe vergaat de eerste kennismaking en weet zij een plek te veroveren in de hechte groep?

De bekende feestgangers zetten Kirchberg in no time op z’n kop. Met z’n allen maken ze de Oostenrijkse skipistes en après-skihutten onveilig. Naast alle spass im schnee gaan de Hagenezen ook aan het werk in de bar ‘Der Tiroler’, waar ze de opdracht hebben om de apres-ski een flinke boost te geven.

Wilt u Oh Oh Tirol boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Oh Oh Tirol. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Oh Oh Tirol

Prijs: € 2.975
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Meet en Greet 3 personen
Prijs: € 5.475
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Meet en Greet gehele cast

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Oh Oh Tirol, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Oh Oh Tirol opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Oh Oh Tirol opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.