Nighttrain

Nighttrain boeken

Nighttrain boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Nighttrain

”Let’s go to the next station”

Genre

Een stevige beat, een funky bass, een groovy gitaar, dansende toetsen, mind blowing horns en fantastische vocalisten. Dans en zing mee met een heerlijk repertoire vol herkenning: Soul, Pop, Dance, Disco, Rock en een vleugje Nederpop!

Met een overvloed aan ervaring heeft de band een stempel gedrukt op feestend Nederland! Van festivals, personeelsfeesten tot diner-events en privé feesten!

Formatie:

De band is te boeken in diverse bezettingen. De basisformatie bestaat uit 6 personen:

– Drums

– Toetsen

– 2x vocals

– Bass

– Gitaar

Nighttrain XL: voor de grotere gelegenheden. Met knallende blazers en extra vocalist kan echt helemaal niemand meer stil blijven staan. Party en nog eens party, dat is Nighttrain!

Nighttrain Small: voor kleinere gelegenheden: In een compacte bezetting vanaf 5 personen verzorgt de Nighttrain small de muzikale invulling. Van klein en intiem tot een volle dansvloer!

Nighttrain boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Nighttrain boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Nighttrain. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Nighttrain

Prijs: € 3.250
Duur: 3 x 45 minuten
Informatie: Incl. licht en geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Nighttrain, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Nighttrain

Nighttrain *Promo Live*
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Nighttrain opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Nighttrain opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.