Nhelly De la Rosa

Nhelly De la Rosa boeken

Nhelly De la Rosa boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Nhelly De la Rosa

Nhelley dela Rosa werd een nationale bekendheid toen zij in 1992 glansrijk de Soundmix Show won met haar versie van Shirley Bassey’s “This is my life”. Zij is ongetwijfeld één van de meest veelzijdige zangeressen die ons land kent. Een vakvrouw van de eerste orde, zangeres én entertainer. Haar collega’s noemen haar liefkozend ‘de vocale kameleon’ omdat zij werkelijke alle muzikale genres beheerst en moeiteloos songs van internationale vedettes vertolkt.

Met talloze optredens in binnen- en buitenland en op televisie en radio heeft zij een groot publiek weten te bereiken. Nhelley treedt op op luxe feesten en doet de grote zalen in landen als Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Zij heeft veelvuldig opgetreden in het Spaanse Madrid, het Spaanse Burgos en op het vakantie-eiland Tenerife. Ook geeft zij in de Verenigde Staten meermalen shows in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas; en in Verre Oosten zoals in Japan en de Filippijnen.

In Nederland treed Nhelley geregeld op in shows met landelijk bekende collega’s. Bij veel grote evenementen is Nhelley vertegenwoordigd, of het nu gaat om de afsluiting van de Nijmeegse vierdaagse of om de naamswijziging van PTT post in TNT, etc.

Tijdens haar optredens stapt Nhelley feilloos in de huid van wereldsterren; onder andere Shirley Bassey, Celine Dion, Patti Labelle, Aretha Franklin, of Tina Turner. Haar vertolking van “We are the World” met 25 stemmen is niet te evenaren.

Zij treedt op met orkestband maar heeft de mogelijkheid om begeleid te worden door professionele orkesten of individuele muzikanten.

Haar unieke muzikale talent maakt haar geschikt voor zeer uiteenlopende feesten en partijen. In overleg met de opdrachtgever wordt de show samengesteld en afhankelijk van de omvang een offerte gemaakt.

Wilt u Nhelly De la Rosa boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Nhelly De la Rosa. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Nhelly De la Rosa

Prijs: € 1.625
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Nhelly De la Rosa, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Nhelly De la Rosa

Impossible dream
Wonderfull World
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Nhelly De la Rosa opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Nhelly De la Rosa opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.