New Leaf

New Leaf boeken

New Leaf boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van New Leaf

“Het neusje van de muzikanten”. Zo is New Leaf wel eens aangekondigd. En inderdaad. Er is menigmaal verwonderd uitgeroepen door bewonderaars: Hoe is het mogelijk, dat New Leaf nog niet de status van nationale roem heeft bereikt!  Dat zegt al iets van de kwaliteit van dit orkest, dat allround is op repertoire gebied. of het nu gaat om de polka of om de rolling stones tot aan de nieuwste hits van dit moment, New Leaf staat garant dat ze dit alles aankunnen. Het geluid dat de groep voortbrengt is echt vol of “breed” zoals platen producers wel zeggen. De diverse toetsinstrumenten, basgitaar, slag en sologitaar en drums worden knap bespeeld door de New Leaf heren.  Hoewel de leden zelf van mening, dat ze in de loop der tijd al veel te veel grammofoonplaten hebben gemaakt, streven ze wel naar een perfecte plaat. Een plaat waarop de kwaliteit en sfeer wordt vastgelegd, die ook tijdens live-optredens aan de oppervlakte komen. En dat ze die gevonden hebben blijkt uit hun nummer 1 positie in de Nederlandstalige tip met de single “Machteloos”, die volop en vooral door hun fans werd gekocht.  Sinds medio 2008 is de naam van Maple Leaf veranderd in New Leaf, What,s in a name zou men zeggen, en dat is ook zo, want New Leaf is zeker zo spraakmakend als Maple Leaf. Bezetting:   Marcel : Gitaar en zang Ruud : Toetsen Ton : Drums en zang Rob : Bas en zang Jolanda : Zang

Wilt u New Leaf boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over New Leaf. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor New Leaf

Prijs: € 2.695
Duur: Max. 5 uur
Informatie: Incl. geluid tot 1000 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van New Leaf, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van New Leaf

New leaf Live
Live Ameland
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van New Leaf opvragen. De prijs en beschikbaarheid van New Leaf opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.