Nelis Leeman

Nelis Leeman boeken

Nelis Leeman boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben… Zo is het in een klap allemaal begonnen voor de DJ die tijdens zijn 10 jarig jubileum voor zijn vrienden, familie en fans als verrassing uit de hoek wilde komen met zijn eerste echte solo single. Het blijkt een schot in de roos en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) breidde zich als een olievlek uit over Nederland: je kon geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoorde Nelis met Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben voorbij komen.

Ook zijn tweede single deed het erg goed in cafe’s en feestzalen. ‘Ik Hou Van Jou’ is een zomers en herkenbaar lied wat je direct mee kan zingen. We kunnen zeggen dat het naar meer smaakt voor Nelis die zich nu volledig stort op een zangcarrière waar natuurlijk zijn ervaring die hij heeft opgebouwd als DJ een enorme kracht is.

Samenwerkingen

In het verleden werkte Nelis al samen met Arjon Oostrom (Schudden), Marco Kanters en zijn remix voor Wesley Klein (Er Is Niemand Zoals Jij) viel in de prijzen.
Met zijn single releases als Ik Kom Voor Niet Meer Thuis Vannacht, Dans Met Mij en Leugenaar laat hij voluit van zich horen.

Na ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’ brengt Nelis hits uit als: ‘Ik Heb Jouw Niet Nodig Schat’, ‘Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht’, ‘Ik Heb Jou Niet Nodig’, ‘Leugenaar’, ‘Jij Was M’n Beste Vriend’ en Ik Was Nooit Bezig Met Het Woordje Liefde.

In het voorjaar van 2018 verschijnt zijn goed ontvangen debuutalbum.

Onlangs verscheen de single Als Ik Kon Kiezen en zit Nelis weer volop in de studio om nieuw repertoire op te nemen.

Nelis Leeman huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Nelis Leeman via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Nelis Leeman te huren.

Wilt u Nelis Leeman boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Nelis Leeman. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Nelis Leeman boeken

Prijsindicatie voor Nelis Leeman

Prijs: € 1.595
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Nelis Leeman, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Nelis Leeman

Nelis Leeman - Als Ik Kon Kiezen
Nelis Leeman - Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (DJ Nelis)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Nelis Leeman opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Nelis Leeman opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.