MEUK

MEUK boeken

MEUK boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van MEUK

Sinds 2012 speelt MEUK zijn boerenrock met een Brabants hart door heel Nederland op festivals, in feesttenten, dorpsfeesten, in cafés en alle andere plekken waar ze zitten te wachten op een echte boerenrock show met ballen en waar de tap niet snel leeg is! Gewapend met stevige gitaren in combinatie met een vrolijke trekzak brengt deze band een combinatie van eigen werk en de grootste hits van hun helden, zoals Jovink,  BZB, Rowwen hèze, WC-experience, Mooi Wark, Pater Moeskroen, Normaal en vele anderen. Een mooie balans van vette rock en vrolijke feestmuziek zorgt er voor dat het publiek keer op keer verrast, geprikkeld en vermaakt wordt met voor ieder wat wils. Dit in combinatie met een visueel aantrekkelijke show zorgt voor een onvergetelijke avond voor het publiek.

MEUK boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u MEUK boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over MEUK. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor MEUK

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Kroeg, feesttent of festivalsetting mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van MEUK, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van MEUK

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van MEUK opvragen. De prijs en beschikbaarheid van MEUK opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.