Martin Dams

Martin Dams boeken

Martin Dams boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Martin Dams

Martin Dams zag op 13 maart 1970 het levenslicht in het Overijsselse Almelo. Al op 15 jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen in het artiestenvak. Het begon destijds allemaal als look-a-like van Elvis Presley. Al snel begon Martin op te treden en binnen een afzienbare tijd werd hij een graag geziene gast op evenementen. In 1991 ging Martin voor het eerst de studio in en nam hij zijn eerste single “Als je eenzaam bent” op. In september van dat jaar bracht platenmaatschappij kwam deze single uit. In no-time stond deze in de Nederlandstalige top 20. Vele omroepen namen Martin ten harte en interviews bij de Tros, NCRV en Veronica waren Martin dan ook niet meer vreemd. Al snel volgenden meerdere singles en Martin’s optredens werden landelijk. Vele singles met als titels “Glashard”, “Hart vol verlangen”, “Kijk niet Om” en “Geen mens ter wereld” werden bij radio en tv stations goed ontvangen. Zijn grootste hit is tot op heden “Bye, Bye Belinda”. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuw album en de laatste single “Wedden Dat” wordt goed opgepakt in de media. Kortom de Nederlandse artiestenwereld heeft er een gevestigde naam bij namelijk Martin Dams!

Martin Dams boeken? neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Martin Dams boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Martin Dams. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Martin Dams

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Martin Dams, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Martin Dams

Bye bye Belinda
Kon ik maar altijd bij je blijven
Zoveel mensen, zoveel vragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Martin Dams opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Martin Dams opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.