Marcel Woods

Marcel Woods boeken

Marcel Woods boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Woods begon in 1990 met draaien, onder meer in MDC Hollywood (Eindhoven), Afterclub the Limit (Hilvarenbeek) en Afterclub Zino (Tilburg). Meer recentelijk draaide hij op onder meer Dance Valley, Defqon.1, Innercity, Sensation en Trance Energy. In 2006 had Woods een grote hit met Advanced, dat dankzij collega-dj Tiësto populair is geworden en dan ook in 2006 anthem van Trance Energy werd. Ook produceerde hij een aantal singles onder het pseudoniem Mr. Rowan en maakte hij een remix van The Sensation Anthem 2002.

In 2014 maakt Marcel Woods bekend te stoppen met draaien.

Weer te boeken!

Marcel Woods is na jaren van afwezigheid weer beschikbaar voor boekingen in 2022/2023.

De pionier van Tech-Trance scoorde wereldwijde hits met tracks als Advanced, De Bom, The Bottle & Lemon Tree. Na op mainstages te hebben gestaan van de grootste festivals ter wereld, zoals Sensation, Mysteryland, Mayday en nog vele meer, is hij nu te boeken voor exclusieve (classic set) shows.

Marcel Woods huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Marcel Woods via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Marcel Woods te huren.

 

Wilt u Marcel Woods boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Marcel Woods. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Marcel Woods boeken

Prijsindicatie voor Marcel Woods

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Marcel Woods, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Marcel Woods

Marcel Woods - Advanced - Official Promo Video
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Marcel Woods opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Marcel Woods opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.