Maico

Maico boeken

Maico boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Maico

Maico begon zijn carrière tijdens het carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn geweldige zangprestatie en goede stageperformance.

Het leven van Maico stond al van jongs af aan in het teken van de Nederlandstalige muziek.

Een talentenjacht, die hij won, versnelde de muzikale toekomst en inmiddels heeft Maico zeven singles uitgebracht .

‘Liefde is een virus’, ‘Zoveel Moois’,  ‘Jij’ , ‘Zij houdt nog steeds van hem’, ‘ Morgen,’  ‘Jij bent mijn nummer 1,’ Ik wil weer met je dansen’ ‘Lach, Leef En Geniet’ ‘Je bent er een uit ‘n miljoen’ worden nog veel  gedraaid  op de Nederlandse en Belgische radiostations. Maico treedt inmiddels veel op en weet overal het publiek te enthousiasmeren en aan zich te binden met zijn geweldige zangkunst en vriendelijke, spontane  uitstraling.

Een optreden van Maico bestaat uit een mix van bekende Nederlandse covers en feestnummers, afgewisseld met eigen nummers. Zo zet hij elke feestzaal, kroeg, feesttent op de kop!

Maico boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Maico boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Maico. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Maico boeken

Prijsindicatie voor Maico

Prijs: € 995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 350 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Maico, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Maico

Ik wil weer met je dansen
Lach, Leef En Geniet (officiële videoclip)
Je Bent Er Eén Uit 'n Miljoen (officiële videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Maico opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Maico opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.