Loona

Loona boeken

Loona boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Loona

Loona is met haar superhit ‘Vamos a la Playa’ is Loona een van de meest succesvolle Latin Pop zangeressen allertijden. Zij verkocht de laatste 10 jaar meer dan 10 miljoen singels wereldwijd. Haar eerste succes kwam in 1998 met het nummer “Bailando”. Dit nummer stond wekenland op 1 in de Media Control Charts in Duitsland. Diverse gouden en platina platen kreeg zij voor de nummers: Hijo de la Luna, Mamboleo, Latino Lover en Rhytm of the Night.

Loona heeft ook in de jury van de Duite TV-Show Popstars gezeten.

De show bestaat uit uptempo classics welke gedurende een set van 30 minuten onder begeleiding van danseressen gespeeld wordt.

Loona boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Loona boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Loona. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Loona

Prijs: € 2.975
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset of geluid tot 400 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Loona, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Loona

Vamos a la playa
Loona - Bailando Official Video
Mamboleo
Latino Lover
Caliente
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Loona opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Loona opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.