Lenie Gerrits

Lenie Gerrits boeken

Lenie Gerrits boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Lenie Gerrits, ook wel bekend als “De Rolleman”, draagt al vele jaren zijn titel met trots. Deze term verwijst naar de traditionele woonwagen, waarvan hij zichzelf met recht een Jongen van de Reis noemt. Als een sympathieke zanger uit Arnhem heeft hij meerdere albums en talloze singles op zijn naam staan. Zijn talent werd ook opgemerkt in de televisiewereld, met name in de RTL5-serie “Op het Kamp”.

Lenie koestert zijn culturele achtergrond en met zijn repertoire, vol met nummers die perfect zijn om mee te zingen, tilt hij ieder feestje naar een hoger niveau. Naast zijn muzikale prestaties is hij ook bekend van televisie, met deelname aan programma’s zoals “Bij ons op het Kamp” in 2021 op RTL5, seizoen 2, en als bewoner van het huis in Big Brother 2024 op RTL5.

Lenie Gerrits huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Lenie Gerrits via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Lenie Gerrits te huren.

Wilt u Lenie Gerrits boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Lenie Gerrits. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Lenie Gerrits boeken

Prijsindicatie voor Lenie Gerrits

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Lenie Gerrits, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Lenie Gerrits

Lenie Gerrits Ik geloofde al die leugens van jou
Lenie Gerrits een jongen van de reis
Lenie Gerrits mensen van de reis
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Lenie Gerrits opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Lenie Gerrits opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.