Kuddedieren

Kuddedieren boeken

Kuddedieren boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Kuddedieren

De Kuddedieren, zijn exclusief te boeken bij Cas Events.

Aangenaam, wij zijn de Kuddedieren. We danken ons leven aan iedereen die het roerend met elkaar eens is, hetzelfde standpunt inneemt en elkaar na praat. Verandering? Nergens voor nodig. Het liefst nog meer van hetzelfde.

Stap in ons avontuur, zoals zovelen doen. Beleef het ook allemaal, net als de rest. We nemen je graag mee op deze heerlijke, zintuig-prikkelende, tour. Verwacht muziek, verwacht visuals, verwacht drank, verwacht eten, verwacht seks. (Ook wel bekend onder de eerste levensbehoeften)

Het bekende praatje van house tot hiphop en weer terug via dancehall en reggae is ook van toepassing op ons. Draaiend van 70 BPM tot 150 en alles wat daartussen in zit. 90% is vrouwvriendelijk en heel af en toe rammen we er een vette electro of dubstep plaat doorheen.

Ken je dit alles al? Dat is mooi. Je weet dan wat je te wachten staat.

Kuddedieren boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Kuddedieren boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Kuddedieren. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Kuddedieren

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Kuddedieren, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Kuddedieren

Mixtape
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Kuddedieren opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Kuddedieren opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.