Jorge Castro

Jorge Castro boeken

Jorge Castro boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jorge Castro

Jorge Castro werd geboren op 9 maart 1959 in Asuncion Paraguay. Hij begon zijn carrière in zijn vaderland, waar hij de eerste prijs won op een televisietalentenjacht van Canal 9 TV Paraguay. De prijs bestond uit een 2 jarig contract bij dit TV-station, om hier als exclusieve artiest op te treden. Jorge Castro was in eigen land dus al een ster, toen hij in 1984 voor een tournee van zes maanden door Spanje. De tournee zou uiteindelijk 2 jaar duren.  Daarna vertrok hij in 1986 naar Monaco, alwaar hij zich vestigde en van waaruit hij optrad in Italië, Zwitserland, Griekenland, Rusland, Engeland en de Verenigde Staten. In 1989 vertrok Jorge vervolgens vanuit Frankrijk naar Zwitserland om aldaar in verschillende steden concerten te geven.  Sinds 1990 woont en werkt ‘de 4e tenor’ in ons land. Een carrière die begon met een onvergetelijke imitatie van Luciano Pavarotti’s Caruso, goed voor een eindoverwinning in de grote finale van Henny Huismans Soundmixshow van 1991. Inmiddels heeft Jorge voor en met ‘de internationale groten der aarde’ opgetreden zoals: Shirley Bassey, Roger Moore, Frank Sinatra, Julio Iglesias, Fidel Castro, Andrea Bocelli en vele anderen. Ook ZKH Prins Bernhard was een groot bewonderaar van Jorge. In 2003 is Jorge uitgeroepen tot ereburger van Asuncion. In 2004 deed Jorge mee met het Nationaal Songfestival met het liedje ‘Ritornero”. Begin 2006 vond de internationale release plaats van zijn nieuwste CD / DVD ‘Emotions’.

Jorge Castro boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Jorge Castro boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jorge Castro. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jorge Castro

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 300 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jorge Castro, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jorge Castro

Ik hou van jou (live)
A mi manera
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jorge Castro opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jorge Castro opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.