Jolanda Zoomer

Jolanda Zoomer boeken

Jolanda Zoomer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jolanda Zoomer

In 2004 kreeg Jolanda Zoomer landelijke bekendheid dankzij het TROS tv-programma “Een Ster In 40 Dagen”. In de periode na het programma verschenen de succesvolle singles: “Mannen hebben honger” en “Dat ding eruit!“.

In de lente van 2010 verschijnt op haar nieuwe platenlabel ‘Berk Music’ de single: “Ik wil zo graag altijd bij jou zijn“. Dit nummer is een groot succes en krijgt een goede notering in de Mega Top 100 en in de RADIONL top 30. Daarnaast wordt de videoclip zeer veel gedraaid.

In oktober van 2010 verschijnt haar single: “Weer in de wolken“. Op de releasedatum bevindt Jolanda Zoomer zich in Afghanistan waar zij een aantal zeer succesvolle optredens doet voor niet alleen de Nederlandse, maar ook de Amerikaanse militairen.

In het voorjaar van 2011 is Jolanda druk in de weer met de opnames van haar nieuwe cd-album dat op pinksterzondag 2011 wordt gepresenteerd. Meteen na de presentatie komt het album, met als titel: “Verliefd voor altijd“, hoog binnen in de album top 100. De single “Dans nog een keer met mij“, wordt een grote hit.

In September van 2011 verschijnt de single “Ik ben gelukkig zonder jou“. Ook oogst Jolanda Zoomer nationale waardering door haar nominatie als “Beste Zangeres” voor de Buma Awards.

Optreden is Jolanda’s lust en leven. Op het podium voelt Jolanda Zoomer zich als een vis in het water. De interactie met het publiek geeft haar energie. Haar optredens zijn altijd zeer succesvol en overal waar zij komt wordt zij teruggevraagd!

Wilt u Jolanda Zoomer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jolanda Zoomer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jolanda Zoomer

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jolanda Zoomer, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jolanda Zoomer

Kom in de tent
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jolanda Zoomer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jolanda Zoomer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.