Johnny Gold

Johnny Gold boeken

Johnny Gold boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Johnny Gold

Johnny Gold (Kees Verlee) richt in 1997 samen met zijn muzikale partner Serge van Eck, het smartlappenduo Rob & John op. Met dit duo verwerft hij vooral op bedrijfsfeesten en de grote Nederlandstalige festivals zoals in Tilburg en Den Bosch grote bekendheid. Het duurt niet lang voordat platenmaatschappij Berk Music een aantal singles van hen uitbrengt.  “Een keer in je leven”, “Als m’n wijf verdwijnt”, “Ze roepen ho”, “Rode rozen medley” en “Dan zingen wij voor jou” belanden stuk voor stuk in de single Mega Top 100. Het duo wordt ongekend populair in Brabant en vele radio- en televisieoptredens volgen.  Hoewel het duo natuurlijk blijft bestaan is er na overleg met de platenmaatschappij besloten om ook als solo-artiest een plaatsje te verwerven in de nationale showbizz. Het eerste wapenfeit is de single “Ik kom wat lator”, die in januari 2010 wordt uitgebracht en gelijk al een feesthit van jewelste dreigt te worden.  Gedreven, komisch en soms vertederend dendert Johnny Gold over de Nederlandse podia. Van voetbalkantine tot schouwburg, van bruin café tot sterrenrestaurant, hij is overal wel eens te gast geweest, tot groot vermaak van iedereen!  Johnny Gold is presentator en zanger maar vooral entertainer. één van de weinige artiesten waar u de volgende dag nog plezier om heeft. U zult er aan moeten geloven: overal waar hij opduikt verschijnt er een glimlach.  Johnny Gold is ook te boeken met een speciaal door hem ontwikkelde drive-in show: het Mega Meezing Spektakel. Vier uur lang feest in de hoogste versnelling met tussendoor een spetterend optreden van hemzelf. Verwacht geen house, trance of dance van hem want zoals hij zelf zegt, “als ik het niet uit kan spreken zal het wel nie gezellig weeze”. Houdt u van seventies of Nederlandstalig dan is Johnny Gold met zijn Mega Meezing Spektakel een must op uw feest!

Johnny Gold boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Johnny Gold boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Johnny Gold. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Johnny Gold

Prijs: € 1.295
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl.monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Johnny Gold, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Johnny Gold

In de Maneschijn
Alles voor jou
Ik ben wat lator met mijn rolator
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Johnny Gold opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Johnny Gold opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.