JOE UNDERCOVER

JOE UNDERCOVER boeken

JOE UNDERCOVER boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van JOE UNDERCOVER

JOE UNDERCOVER is de 8 koppige Joe Cocker Tribute band met als frontman de enige echte ‘Dutch Joe Cocker’. Menig fan is verbijsterd door diens enorme gelijkenis met de originele Britse zanger.

Samen met een strakke ritmesectie, snerpende gitaarpartijen, meeslepende sax-solo’s en de vette soulstemmen van de twee zangeressen zorgt hij voor een geweldige muzikale show! Alle bekende en ook minder bekende nummers van de legendarische rockzanger komen voorbij met verrassende hedendaagse elementen.

Al vele evenementen en festivals in binnen en buitenland hebben zij inmiddels aangedaan zoals het Blommenkinders Festival, OERROCK! en RETROPOP! alwaar zij voor een uitzinnig publiek van zo’n 7000 festivalgangers een onvergetelijke ‘Joe Cocker show’ wisten neer te zetten.

Een ‘must see’ voor de echte Joe Cocker fans en alle andere muziek liefhebbers!

JOE UNDERCOVER boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u JOE UNDERCOVER boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over JOE UNDERCOVER. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor JOE UNDERCOVER

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van JOE UNDERCOVER, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van JOE UNDERCOVER

Joe Undercover
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van JOE UNDERCOVER opvragen. De prijs en beschikbaarheid van JOE UNDERCOVER opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.