Jelle B

Jelle B boeken

Jelle B boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jelle B

JelleB is de spontane jongen uit het noorden van Nederland die gewapend met alleen zijn gitaar iedere zaal op zijn kop weet te zetten! Zijn carrière als zanger/gitarist begon op het toeristische eiland Ameland waar in 1 zomer een basis werd gelegd voor vele succesvolle optredens.

Hij is een artiest met een volle agenda. Jelle B doet ongeveer 200 optredens per jaar! Niet alleen is hij mateloos populair op kermissen en dorpsfeesten ook op studentenfeesten en in kroegen is hij veel gevraagd!

Enthousiasme is de kracht van JelleB, links, rechts, voor, achter of met zijn allen op het podium, niets is JelleB te gek. Een show van JelleB is een doe-en-zing-mee-feest afgewisseld met te gekke nummers die u misschien was vergeten maar die door JelleB worden gespeeld!

Met een breed repertoire weet JelleB iedereen aan te spreken en is hij voor ieder feest geschikt. JelleB is een wandelende Ipod!

JelleB nam in 2010 zijn eerste single op: “Vriendinnen”, een bewerking van “Ring, ring, I’ve gotta sing” van Ferre Grignard. Deze debuutsingle stond wekenlang in de diverse hitlijsten genoteerd.

November 2011 verschijnt de tweede single: “De Pionier“. Een zeer bijzonder nummer dat een bewerking/vertaling is van “39″ van Queen. De plaat wordt op Radio Continu uitgeroepen tot “Bliksemschijf“, vervolgens bij RADIONL/TV Oranje tot “Hollandse Nieuwe” waarna de TROS hem in de eerste week van december uitroept tot “Paradeplaat“. Ook komt de single moeiteloos binnen in de Mega Top 100!

Inmiddels ligt ook JelleB zijn debuutalbum Tijdloos in de schappen! Op het album laat JelleB de muziek spreken, met up tempo nummers gewisseld met nummers die een gevoelige snaar raken.

JelleB boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Jelle B boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jelle B. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jelle B

Prijs: € 995
Duur: 1 x 45 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jelle B, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jelle B

Vriendinnen
De Pionier
Simpel
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jelle B opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jelle B opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.