Jeff van Vliet

Jeff van Vliet boeken

Jeff van Vliet boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Fluitsma en Van Tijn  De tune van het nieuwe tv programma van Jack Spijkerman “Wat vindt Nederland”, dat op zaterdagavond wordt uitgezonden, is ingezongen door Jeff van Vliet. Het originele nummer kennen we natuurlijk van Fluitsma en Van Tijn die in het jaar 1996 een hit scoorden met “15 miljoen mensen. Jeff’s repertoire beperkt zich natuurlijk niet tot deze tune. Hij omschrijft zichzelf het liefst als zanger van het levenslied. Tros Muziekfeest  Met zijn eigen nummers heeft Jeff van Vliet al enkele malen op het Tros Muziekfeest gestaan. Hij deelde daar het podium met onder andere Marianne Weber, Peter Beense, Frans Duijts en Petra Berger. Uit de weg  Nadat platenmaatschappij Berk Jeff van Vliet een contract had aangeboden kon Jeff in de Arnold Mühren Studios  gaan werken aan zijn debuutalbum. Dat doet Jeff met hulp van gerenommeerde muzikanten als Hans Eijkenaar (Anouk, Trijntje Oosterhuis, René Froger), Bert Meulendijk (Gordon, Gerard Joling, BZN) en Michel van Schie (Anouk, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis). Ondertussen blijft Jeroen Englebert liedjes voor hem schrijven, al dan niet in samenwerking met Kayak-drummer Pim Koopman die als producer/componist ook succesvol is geweest met acts als Pussycat, Maywood, Time Bandits en Sandy Coast. “Het is een fantastische ervaring om met zulke rasmuzikanten te mogen werken. Het lijkt wel alsof het dan allemaal veel gemakkelijker gaat. De liedjes op het album zijn als het ware vanzelf tot stand gekomen.” Uit de weg want in november 2008 is het prachtige album uitgebracht.  Op Jeff van Vliets debuutalbum zijn uiteindelijk veertien liedjes terecht gekomen. Daaronder bevinden zich stukken als Pijn, Druppels Op Je Huid en Ze Wacht Nog Steeds Op Mij. Verder bevat het album avontuurlijke uitstapjes als Maria of het uptempo Amsterdam, een eerbetoon aan Jeffs geboortestad. Het is niet mijn fout  Jeff’s eerste single ’t Is Niet Mijn Fout is al veelvuldig op de radio te horen. Bent U nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere artiest, twijfel dan niet, en vraag zijn exacte prijs en beschikbaarheid op.

Jeff van Vliet huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jeff van Vliet via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jeff van Vliet te huren.

 

Wilt u Jeff van Vliet boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jeff van Vliet. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jeff van Vliet boeken

Prijsindicatie voor Jeff van Vliet

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jeff van Vliet, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jeff van Vliet

't is niet mijn fout
Uit de weg
Last minute
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jeff van Vliet opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jeff van Vliet opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.