Jan Spijkerman

Jan Spijkerman boeken

Jan Spijkerman boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jan Spijkerman

Jan Spijkerman, afkomstig uit de provincie Drenthe, is een jonge zanger die niet alleen als half uur act is te boeken maar ook als avondvullende zanger.  Jan is een echte feestmaker en weet overal te zorgen voor een uitbundige sfeer. Het accent van Jan’s repertoire ligt op het Nederlandstalige.  Zijn single “Stom” is uitgekomen in januari 2010 en kwam in de eerste week al binnen op de 70e plaats van de Mega Top 100. De single wordt meteen na de release opgepikt door zenders als Radio NL, radio Continu en radio Simone. De bijbehorende clip krijgt vervolgens veel aandacht bij TV Oranje.

Jan Spijkerman boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Jan Spijkerman boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jan Spijkerman. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jan Spijkerman

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jan Spijkerman, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jan Spijkerman

Zelfs jouw tranen die liegen
Stom
Voor altijd en eeuwig
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jan Spijkerman opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jan Spijkerman opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.