Jacques Herb

Jacques Herb boeken

Jacques Herb boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jacques Herb

Een optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven. Een feest der herkenning! Met zijn vele bekende meezingers, schlagers, rock & roll en polonaises maakt hij van ieder feest steeds weer een onvergetelijk feest! Jacques Herb staat voor: gezelligheid, professionaliteit, interactiviteit maar, bovenal………kwaliteit! Kortom ook op uw feest mag Jacques Herb niet ontbreken!  De zanger Jacques Herb werd op 28 mei 1945 te Rotterdam, naast de Maastunnel, geboren Jacques Herb was de jongste uit een gezin van 13 kinderen. Amper 15 jaar oud monsterde Jacques Herb aan bij de “Wilde vaart ” en liet in diverse zeehavens in de wereld zijn talent als zanger horen.  Jacques Herb deed vervolgens mee aan diverse talentenjachten en uiteindelijk won Herb in 1990 de “Posthoorn Talentenjacht ” in het Scheveningse Kurhaus. De finale werd door de AVRO op de televisie gebracht en toen Pierre Kartner Jacques Herb zag en hoorde, contracteerde hij hem meteen. Jacques Herb’s eerste single “De Toreador” kwam direct binnen in de hitparades van de toenmalige zeezenderpiraten.  Een jaar later, in juni 1971, kwam de grote doorbraak voor Jacques Herb met het lied ” Manuela “, die na 2 maanden niet alleen Goud maar ook Platina werd (voor meer dan 250.000 verkochte singles). Jacques Herb verhuisde naar België, waar hij in de revue’s optrad en naast zijn bekende repertoire ook opera-, musical- en operettenummers zong. Tegelijkertijd volgde Jacques Herb zanglessen bij, de bekende Antwerpse heldentenor en professor, Marcel Vercammen.  In 2009 scoorde Jacques een zomerhit met “Ik heb de zomer meegebracht”. Hij stond 6 weken in de dutchcharts met deze zomerse plaat.  Jacques Herb is op de podia een feest van herkenning met zijn hits van toen en van nu en zit ondertussen al bijna 40 jaar in het vak.  Jacques Herb boeken staat garant voor een spetterende, veelzijdige show.

Jacques Herb boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Jacques Herb boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jacques Herb. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jacques Herb

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 250 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jacques Herb, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jacques Herb

The YouTube ID of GmFkNSOUiq33Q4 is invalid.
Manuela
Een man mag niet huilen
Ik ben zo eenzaam
Ik heb de zomer meegebracht
Jacques Herb - Manuela | Muziekfeest van het Jaar 2019
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jacques Herb opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jacques Herb opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.