Isabella (Utopia)

Isabella (Utopia) boeken

Isabella (Utopia) boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Isabella (Utopia)

Isabella is geboren te Amsterdam, op 15 juli 1982, en opgegroeid in Amstelveen en Loenersloot. Zij is enig kind, maar dit werd ruimschoots gecompenseerd door de vele (huis)dieren die haar ouders hadden: honden, poezen, chinchilla’s, kippen, schapen, geiten, noem maar op.

Ook heeft Isabella in haar jeugd veel paard gereden, zowel dressuur als springen. Haar pony, Igor, staat nu in een paarden-rusthuis.

Van jongs af speelde muziek een grote rol in haar leven. Haar ouders namen haar al op jonge leeftijd mee naar Londen om aldaar musicals te zien, en hierdoor kwam Isabella reeds vroeg in contact met de bekende musicals uit die tijd: Les Misérables, Phantom of the Opera, Annie, Cats, maar ook oudere zoals South Pacific en Oliver. Verder was Isabella een echte fan van Michael Jackson. Zij is in de jaren ‘90 ook naar een van zijn optredens in de Amsterdam Arena geweest.

In haar schooltijd heeft Isabella meegedaan aan veel voorstellingen op school, zeker als er wat te zingen viel. Zo bijvoorbeeld op een muziekavond van haar middelbare school. Zij zong toen a capella een lied uit Les Misérables. Een ieder was zo onder de indruk dat je tijdens haar optreden een speld kon horen vallen.

Na haar schooltijd heeft zij in 2001, net voor de aanslag op de Twin Towers, drie maanden in New York doorgebracht, en daarna heeft zij één jaar in Nice gewoond.

Terug in Nederland heeft zij het diploma van doktersassistente gehaald. Vervolgens heeft zij, met veel plezier, een aantal jaren als doktersassistente gewerkt in een huisartsenpraktijk in Maarssen.

Door haar zin in avontuur heeft Isabella zich in 2013 opgegeven voor deelname aan het televisie-programma Utopia van Talpa. Uiteindelijk is zij eind 2013 uit honderden andere belangstellenden gekozen om als een van de eerste 15 bewoners op 31 december 2013 in Utopia te gaan. Zij is daarin 11 maanden gebleven, tot 1 december 2014.

In Utopia heeft zij boerenmarkten opgezet, de koeien verzorgd en verschillende concerten georganiseerd, onder de titel Live in de Loods. Deze concerten waren zeer succesvol en werden door veel mensen bezocht. Op een van de concerten trad Wolter Kroes op met het lied “Ik ben je Prooi”. Hij vroeg aan de aanwezigen of er iemand was die het kende. Wel, Isabella kende het, en zong het lied met hem mee. Een paar maanden later nam hij met haar van het lied een CD op. Dit werd een nummer 1-hit bij iTunes en in de single top 100 en bij Tv Oranje top 1000 2014.

Isabella heeft daarna ook een eigen lied geschreven, getiteld “Wanneer verlaat je mij?”. Dit lied is door 2 songwriters ( die bij haar in de Loods kwamen) op muziek gezet en deze is ook een hit geworden bij iTunes top 100.

Isabella heeft in augustus 2015 een single opgenomen, geschreven en op muziek gezet door Bram Koning.

Op termijn hoopt Isabella van het zingen haar echte beroep te maken.

Isabella boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Isabella (Utopia) boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Isabella (Utopia). Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Isabella (Utopia)

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. of excl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Isabella (Utopia), deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Isabella (Utopia)

Wolter Kroes & Isabella - Ik Ben Je Prooi (officiële video)
Stil in mij
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Isabella (Utopia) opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Isabella (Utopia) opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.