Imca marina

Imca Marina boeken

Imca Marina boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Imca Marina is de artiestennaam van Hendrikje Imca Bijl, geboren in Zuidbroek (Groningen) tijdens de laatste wereldoorlog. Ze groeide op als enige dochter in het gezin. Haar vader bracht haar de liefde en kennis van de schepping, planten en bomen bij en met haar moeder zong en musiceerde ze. Als kind van drie stond ze op een stoel te zingen voor een kwartje van opa. De oorlog en de armoedejaren erna beletten een pianostudie, maar geld voor andere ‘snaren’ was er nog wel – gitaar, mandoline, banjo, ukelele en zelfs bas. Aangemoedigd door haar leraar Jan Kliphuis zong ze op haar twaalfde op school- en jaarfeesten. Latere leraressen Gien Dorlas en Ria Peters bereidden haar voor op een klassieke carrière als mezzosopraan. Vooral mevrouw Dorlas, verbonden aan Radio Noord, gaf beslist richting aan haar verdere carrière. Net als de toenmalige directie van Radio Noord haar de kans gaf om verder te gaan. Maar Imca was te ongedurig voor een conservatoriumstudie. Ze vertrok met gitaar en ging letterlijk de hele wereld over. Ze woonde in Zürich, Lausanne, Parijs en Menton, zong in de club van Régine in Menton en speelde in bijna alle casino’s van Duitsland. Imca kreeg een platencontract bij EMI, dat onvoorwaardelijk in haar geloofde. Haar trek door de wereld ging met veel succes verder; Beiroet, Tel-Aviv, Athene, Barcelona, Madrid en München. Er waren vele gouden en platina successen als ‘Las mein Herz nicht weinen’, ‘Harlekino’, ‘Bella Italia’, ‘Vino’, ‘Viva Espana’ en ‘Santa Domingo’. Het bleken liedjes voor altijd, die haar liefde voor zuidelijke, warme muziek en zigeunermelodieën verraden. Tussentijds was Imca óók nog even tolk en kwam zo terecht in landen als Mongolië, Tibet en Nepal. Landen die toen nog niet opengesteld waren voor toerisme. Het zijn vooral de contacten in de ‘verre landen’ die haar levensvisie verrijkt hebben. De begrippen ‘feest’ en ‘sfeer’ typeren de zangeres. Feest maken kan ze als geen ander. Imca is een uitbundig mens: dat straalt ze uit en geeft ze door. Imca: “Het publiek moet gelukkig zijn. Ik vind het heerlijk om in een theaterzaal te staan, maar zing met evenveel liefde vanaf het biljart van het buurtcafé.” Dit typeert ook haar levensfilosofie. Deze visie bepaalt ook haar inzetbaarheid tijdens ernstiger gelegenheden. Als theosofe heeft ze een verrijkte blik op de religie – wetenschap – occulte zaken en filosofie ontwikkeld. Daarom is ze niet alleen ‘maar’ zangeres, ze schrijft boeken, maakt poëzie en proza, schildert, geeft lezingen, kerk- en koffieconcerten en leidt grote jubilea.

Imca Marina huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Imca Marina via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Imca Marina te huren.

Wilt u Imca marina boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Imca marina. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Imca Marina boeken

Prijsindicatie voor Imca marina

Prijs: € 2.195
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Imca marina, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Imca marina

Viva Espana
Vino waar blijft de wijn
Bella Italia
'n Heerlijke dag
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Imca marina opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Imca marina opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.