Ibranovski

Ibranovski boeken

Ibranovski boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Ibranovski

Ibranovski zijn echte naam is Adi H. Ibrahimovic, komt uit Rijswijk (Nederland) en is 20 jaar. Hij is één van de grootste talenten als DJ/producer in de EDM-wereld. Eind 2013 release Ibranovski zijn eerste single bij Spinnin Records. Dit werd een grote hit en werd gesupport door alle grote DJs van de wereld. The track kwam als hoogste notering op plek 16 in de Beatport hitlijsten en werd meer dan 2 miljoen keer bekeken op Youtube in 1 maand tijd. Na een tijdje iets rustiger aan gedaan te hebben maakte hij een plaat met niemand meer dan Blasterjaxx, op dit moment de nr 13 van de wereld.

Ibranovski boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Ibranovski boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Ibranovski. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Ibranovski

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Ibranovski, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Ibranovski

Vicious (Original Mix
Blasterjaxx & Ibranovski - Astronaut
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Ibranovski opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Ibranovski opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.