Huub Hangop

Huub Hangop boeken

Huub Hangop boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Huub Hangop

U kent vast wel één van de nummers van Huub Hangop. Er zijn er bij die inmiddels legendarisch zijn en generaties hebben overleefd zoals “Wij hebben thuis een wasautomaat”, “Je wordt weer vent in de shoarma-tent”, “Wat ben je lelijk van dichtbij”, “Paaltje”, “Tosti” en “Kamelen”.

De carrière van de veelzijdige zanger-entertainer, acteur, tapdanser en presentator Huub Hangop start in 1982 met zijn eerste single “Wij hebben thuis een wasautomaat”. In datzelfde jaar komt Huub Hangop in de finale terecht van de Frank Sinatra-imitatiewedstrijd (met in de jury Hans Vermeulen en Henny Huisman). Dus zingen kan ie dan al.

Huub Hangop trekt door het land met deze liedjes in een vrolijke show met veel interactie. Versterkt of akoestisch. Een optreden zonder toegift heeft Huub in dertig jaar nog niet meegemaakt. Iedereen die het meemaakt wordt fan.

Eén van de grote hits van het carnaval van 2013 was “Hobbelpaard. De plaat werd geproduceerd door DJ Maurice. Het was een vette knipoog naar één van de grootste hit van de laatste jaren “GANGNAM STYLE”. Deze single werd in juli 2013 gevolgd door “Op een Banaan”. (met te gekke clip!) Op de B-kant heeft DJ Maurice een remix gemaakt van Huub’s grote hit “ Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant”. 

Het jaar 2014 is nog maar net begonnen of Huub Hangpop heeft al weer een geweldige feestplaat gemaakt. Toeteris een parodie op de Avicii – hit “Wake me up”. Het nummer zal zeker met de carnaval hoge ogen gooien.

Huub Hangop boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Huub Hangop boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Huub Hangop. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Copyright Inge Kleefeld

Prijsindicatie voor Huub Hangop

Prijs: € 1.095
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: + toegift

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Huub Hangop, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Huub Hangop

Toeter
Hobbelpaard
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Huub Hangop opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Huub Hangop opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.