Henk Wijngaard

Henk Wijngaard boeken

Henk Wijngaard boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

In 1978 beleefde Wijngaard zijn doorbraak als soloartiest met de door hemzelf geschreven hit Met de vlam in de pijp. Voordat Wijngaard als soloartiest doorbrak, speelde hij in een bandje genaamd William W, dat in 1977 een klein hitje had met Kunnen we elkaar niet vergeven, dat onder de piratenzenders van toen heel bekend was. Hetzelfde nummer heeft hij onder zijn eigen naam op zijn eerste soloalbum opnieuw uitgebracht.

Ruim 30 jaar staat top-artiest Henk Wijngaard aangeschreven als de grote gangmaker in zalen, discotheken en feesttenten in Nederland, België en Duitsland.

Met De Vlam In De Pijp is verkozen tot het favoriete nummer van transporterend Nederland, dertig jaar nadat het lied op nummer 1 heeft gestaan in de hitlijsten. Dat blijkt uit een verkiezing van de grootste transporthit aller tijden door vakblad Nieuwsblad Transport.

Henk Wijngaard huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Henk Wijngaard via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Henk Wijngaard te huren.

 

 

Wilt u Henk Wijngaard boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Henk Wijngaard. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Henk Wijngaard boeken

Prijsindicatie voor Henk Wijngaard

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Henk Wijngaard, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Henk Wijngaard

Henk Wijngaard - Hit The Road Henk
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Henk Wijngaard opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Henk Wijngaard opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.