Hein Simons

Hein Simons boeken

Hein Simons boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Hein Simons

Hein Simons is geboren op 2 augustus 1955 in het Limburgse Schaesberg. Tijdens een talentenjacht deed hein op 11 jarige leeftijd op onnavolgbare wijze “mama” van Robertino Loreti.  Addy Kleyngeld van CNR wordt getipt dat er in Balverheide een jongen rondloopt met een stem als een Nachtegaal. Zodoende krijgt Heintje een platencontract aangeboden bij CNR.

In oktober 1967 is zijn eerste hit een feit, “Mama” redt het tot nummer 9 in de Veronica top 40. Niet alleen in Nederland is dit een hit, ook bij onze Oosterburen komt de Duitse versie van Mama hoog in de noteringen. Hein Simons blijft goed scoren in Duitsland met nummers als “Ich bau dir ein Schloss” en “Heitschi Bumbeitschi” Deze nummers brengen hem ook in Nederland tweemaal naar plek 1 in de Nederlandse top 40.

In januari 1970 krijgt Hein Simons een platina Award voor de verkoop van meer dan 2 miljoen geluidsdragers in Europa.  Op dat moment maakt hij de oversteek naar Amerika waar hij jaren later wereldwijd meer dan 40 miljoen platen heeft verkocht en 40 gouden en 10 platina onderscheidingen heeft gekregen.

Nu ruim 41 jaar later staat Hein Simons weer volop op de Bühne. Zijn Album “Thuis” staat weer volop in de belangstelling.

Hein Simons boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Hein Simons boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Hein Simons. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Hein Simons

Prijs: € 5.475
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset of geluid tot 400 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Hein Simons, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Hein Simons

Gestolen Uren
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Hein Simons opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Hein Simons opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.