Gré Parelmoer

Gré Parelmoer boeken

Gré Parelmoer boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Gré Parelmoer

Gré Parelmoer is voor sommigen de nieuwe sexsensatie uit het Noorden. Voor anderen is zij de nieuwe feestsensatie. Iedereen vindt haar echter leuk!

Gré verwierf nationale bekendheid door haar deelname aan het programma Popstars dat zij geheel onterecht niet heeft gewonnen!

Zij maakte een aantal singles zoals “Dikke paling” en “Sigaretten en Whisky en Wilde kerels“.

De single: “Ik ben een bèh bèh berggeit”  stond 5 weken in de mega top 100.

Andere succesnummers zijn: “Zoen me op mijn boepie”, “Het stadje Kufstein” en recentelijk “Ben verliefd op mijn toet toet”

Echter… anno 2018 komt Gré met een nieuw, spectaculair nummer. In het lied Piemelja geeft Gré heimelijk aan dat zij toch wel eens zou willen ervaren hoe het is om als jongen door het leven te gaan.

In de vertaling van “Die immer lacht” van de Duitse zangeres Tanja Lasch geeft Gré aan dat ze een piemel zou willen hebben. Uuhh… ja dus. Een lekker fout nummer dat het in de kroegen heel goed gaat doen. 

Tijdens liveoptredens zet Gré de boel binnen vijf minuten zo op de kop dat er nog lang over wordt nagepraat. Het meezinggehalte is erg hoog.

Bent u op zoek naar een humoristische invulling van uw feest, dan bent u bij deze parelmoerroze verschijning aan het goede adres.

Gre Parelmoer boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Gré Parelmoer boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Gré Parelmoer. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Gré Parelmoer

Prijs: € 995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gré Parelmoer, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Gré Parelmoer

Knijp Me In De Kont
Ik ben een bèh bèh berggeit
Sigaretten en whisky en wilde Kerels
Dikke Paling
Rook uit mijn vibrator
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Gré Parelmoer opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Gré Parelmoer opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.