Grad Damen

Grad Damen boeken

Grad Damen boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Grad Damen (Breda, 4 december 1982) is een Nederlands zanger van het levenslied. Grad Damen werd geboren in een woonwagenkamp in Breda. Als 17-jarige trad hij op in Café Bolle Jan, de kroeg van René Frogers vader. Damens serieuze doorbraak volgde in 2000 met Alisha, een vertaling van Julio Iglesias’ Un canto a Galicia. Dit lied behaalde de 22e plaats in de Nederlandse Single Top 100.

Damen trad daarna regelmatig op en tijdens een van die optredens kwam hij ook zijn huidige vrouw Danielle tegen, met wie hij twee zonen genaamd Heintje en Louistje heeft. De volkszanger André Hazes, met wie Damen bevriend was, verzorgde een privéoptreden tijdens het huwelijk van de Bredase zanger.

Met inmiddels meer dan dertig top-100-noteringen is hij niet meer weg te denken uit de wereld van de volksmuziek. Tevens heeft hij zich ontwikkeld als producer en tekstschrijver. Hij schrijft o.a. nummers voor Frans Duijts en Wesley Klein. Grad heeft eveneens sinds 2014 een eigen uitgeverij, Grad Damen Publishing opgericht, dit in samenwerking met BMG Talpa.

Grad Damen heeft tegenwoordig ook zijn eigen tattoo studio, waar je terecht kunt voor prachtige tattoages van de kunstenaar zelf.

Grad Damen huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Grad Damen via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Grad Damen te huren.

 

Wilt u Grad Damen boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Grad Damen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Grad Damen boeken

Prijsindicatie voor Grad Damen

Prijs: € 1.595
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Grad Damen, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Grad Damen

Neh Nah Nah
Mag je dochter mee op stap
Leef je eigen leven
Ik wil met je dansen heel de nacht
1000 zomer sproetjes
Zigeunerjongen
Santa Maria
Ik hou het meest van jou
Lach nog heel even
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Grad Damen opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Grad Damen opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.