Glenn de Koning

Glenn de Koning boeken

Glenn de Koning boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Glenn de Koning

Glenn de Koning is geboren op 24 juli 1988 Zaandam.    Op jonge leeftijd kwam hij erachter dat hij iets had met muziek. Al van jongs af aan ging hij regelmatig met zijn oom mee naar de repetities van de band waar zijn oom in speelt. Zo ontdekte hij dat hij de muziekinstrumenten erg interessant vond.    Met  kerst 2001 toen Glenn 13 jaar was kreeg hij van zijn ouders een keyboard en ging op les. Dit heeft hij een jaar vol gehouden maar uiteindelijk bleek Glenn zijn liefde meer bij zingen te liggen. Hij schafte een microfoon met versterker aan en is op zolder fanatiek gaan oefenen. Om het gelijk goed aan te pakken ging Glenn zanglessen volgen bij Aleida van Dongen in Zaandijk.    Op 16 jarige leeftijd mag hij dan eindelijk gaan optreden en zingt in vele cafés en verenigingen in de Zaanstreek voornamelijk Nederlandse hits.    Al snel weet Glenn het zeker; hij wil graag doorgaan met zingen. Hij vind het geweldig om de mensen te zien genieten. Na een onderbreking van een jaar hervat ij bij Jozien in Zaandam zijn zanglessen omdat hij voelt dat hij zich hiermee verder kan ontwikkelen als zanger.    In Maart 2008 verschijnt de eerste single: “Als ik de hemel kon bewegen”. Tijdens een groot georganiseerde CD presentatie in Wormerveer ontvangt Glenn uit de handen van niemand minder dan Wolter kroes het eerste exemplaar! Na de lancering van de eerste single gaat het snel met de carrière van Glenn. Er volgen vele optredens door het land om de single te promoten, waaronder de zomertoer van Radio NL en Tv Oranje, het Jordaanfestival in Amsterdam en het Mega Piraten Festijn in Lutjebroek.    In April is Glenn een samenwerking aangegaan met Ts-Events in Wormerveer.  Met deze samenwerking zijn de boekingen van Glenn in professionele handen gekomen, een volgende stap in de nog jonge carrière van de zanger.   In Oktober 2008 ging Glenn in gesprek met tekstschrijver Bram Koning voor een nieuw nummer. Bram heeft een prachtige ballad geschreven: ”Zeg maar niets”. Dit nummer is in december opgenomen in de Bullet Sound Studio’s in Nederhorst den Berg. In Januari 2009 is het nummer uitgebracht. Ook deze release ging vergezeld van een grootse CD presentatie. In Zaandam is het eerste exemplaar aan Glenn overhandigd door Peter Beense. Vele collega artiesten zongen tijdens de presentatie en de vele genodigden en fans waren getuige van een geweldige CD presentatie met mini optreden van zanger Glenn de koning!   2009 gaat zonder twijfel een succesvol jaar worden voor Glenn. De single “Zeg maar niets” wordt goed ontvangen en veelvuldig gedraaid op diverse stations. Ook de bijbehorende videoclip komt regelmatig voorbij bij vele zenders. Glenn gaat met verschillende artiestenreizen mee en hij zal dit jaar een aantal grote optredens verzorgen.   Kortom, muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Glenn de Koning en we zullen nog veel van deze jonge succesvolle zanger uit de Zaanstreek gaan horen!

Glenn de Koning boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Glenn de Koning boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Glenn de Koning. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Glenn de Koning

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Glenn de Koning, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Glenn de Koning

Jij doet iets met mij (officiële videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Glenn de Koning opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Glenn de Koning opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.