Genairo Nvilla

Genairo Nvilla boeken

Genairo Nvilla boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Genairo Nvilla

Genairo Nvilla geboren in 1976 in Amsterdam. Hij is een uitstekende producer/dj die ook instrumenten speelt als: keyboard, gitaar en drum.  In zijn jeugd won hij verschillende talentenshows als Hip-Hop DJ maar na een paar jaar begon de house scene toch meer te kriebelen. Hij begon met het produceren van house tracks in zijn eigen style, een mix van tech en tribal house met snares, drums en build-ups, perfect gemixt met een sexy touch. Zijn bijnaam is ook niet voor niks “king of Drums”.

Zijn plaat “Nvilla EP” werd één van de meest gedraaide clubtracks in 2010.

Met zijn volgende 3 tracks liet Genairo Nvilla zien geen eendagsvlieg te zien. “King of Drums” werd opnieuw een echte club hit en van zijn tracks “This is Nvilla” en “AL LIV N” werden remixen gemaakt door o.a. DJ Chuckie.

Nvilla werkte recentelijk met zangeres en model Mayra Veronica. Hij produceerde de officiele remix van haar track “Mama Mia”, deze plaat was nummer 1 in de US Billboard Hot Dance/Club Chart.

Genairo Nvilla boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Genairo Nvilla boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Genairo Nvilla. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Genairo Nvilla

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Genairo Nvilla, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Genairo Nvilla

Mayra Verónica - 'Mama Mia' (Genairo Nvilla Dub Remix)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Genairo Nvilla opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Genairo Nvilla opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.