Flippen

Flippen boeken

Flippen boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Flippen

Ieder optreden van Flippen is een unieke belevenis.Want deze band is één en al actie!Niet te stuiten en onnavolgbaar; de hele zaal wordt als podium gebruikt! De krachtige uitstraling, het frisse repertoire, de humor en de energie zorgen voor magie..!!!

Flip, Dirk-Jan, Matthijs, Robert en Virgil maken er samen met publiek, barpersoneel, DJ en technici gegarandeerd één groot feest van! Meezingen, -dansen en -springen is onvermijdelijker dan ooit!

Flippen staat voor kwaliteit.

Verschillende leadzangers, vijfstemmige samenzang en diverse instrumentwisselingen maken dat je naast ogen ook oren te kort komt! Bovendien is de show van Flippen interactief.

Door videowall, camera’s en website kun je nu overal, waar je maar wilt, actief meegenieten en zelfs invloed uitoefenen op de show!

Nieuwsgierig geworden? Zien is geloven… boeken is beleven!

Flippen boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Flippen boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Flippen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Flippen

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Flippen, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Flippen

Live Sweelpop 2010
Live koninginnedag
Oerendhard
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Flippen opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Flippen opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.