Frist Showband

Frist Showband boeken

Frist Showband boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Frist Showband

De First Showband, een begrip in Nederland: terug van weggeweest.

Jarenlang wist deze spraakmakende liveband alle podia te bezetten, van de kop van Noord Holland tot Maastricht en het buitenland. Festivals, personeelsfeesten, tentfeesten en classy awarduitreikingen…overal waar de First Showband verscheen ging het dak eraf.

Na een korte pauze is de band nu weer terug van weggeweest. Energieker dan ooit en in een bezetting om van te smullen, met twee zangeressen en vijf muzikale routiniers die hun vak verstaan.

De unieke en energieke live-begeleiding van nationale- en internationale artiesten is ook nu weer speerpunt. Vrijwel alle artiesten in Nederland hebben opgetreden met de First Showband. Redenen: super quality of sound, heerlijke energie op het podium en de band speelt altijd in dienst van de artiest en het publiek.

Dat de First Showband tevens avondvullend zorgt voor vuurwerk, is een understatement. In 3 sets van 45 minuten reist de band op verzoek moeiteloos van rustig Club First repertoire tot de bekende dansbare Hits van nu en van Soul/Disco tot Nederlandstalig en stevige Rock.

De LEDWALL die de band altijd meeneemt ondersteunt het repertoire daarbij bovendien visueel erg fraai.

De First Showband is fullservice, zowel richting publiek, opdrachtgever als ook richting de artiest(en). Founder en bandleider John Philippo neemt daarbij alle muzikale coordinatie voor zijn rekening, inclusief het schrijven van arrangementen.

First Showband boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Frist Showband boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Frist Showband. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Frist Showband

Prijs: € 4.995
Duur: 3 x 45 minuten
Informatie: Live band (7 personen, incl. 2 danseressen), incl. licht en geluid tot 1000 personen en LEDwall

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Frist Showband, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Frist Showband

First Show Band Live
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Frist Showband opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Frist Showband opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.