FF DIMME

FF DIMME boeken

FF DIMME boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van FF DIMME

FF DIMME is een party/coverband met een hoog entertainment-gehalte die, oplopend van een kleine 2-mans formatie tot een grote 11-mans formatie, geboekt kan worden.

Hoe de bandsamenstelling eruit komt te zien bepaald u als opdrachtgever. U mag zelf namelijk de band samenstellen. Afhankelijk van de setting, doelgroep en het beschikbare budget waarvoor entertainment nodig is bepaalt u zelf wat de beste optie voor u is.

FF DIMME is samengesteld uit beroepsmuzikanten die weten hoe ze feestje moeten bouwen en hun sporen in de muziekbranche allemaal al verdiend hebben. Wat het repertoire van de avond zal zijn wordt bepaald door het publiek. FF DIMME speelt heel erg in op de wensen en de verzoekjes vanuit het publiek. Kortom FF DIMME is feest gegarandeerd. De afwisseling, de interactie met het publiek en hun doldwaze muziekquiz die ze spelen met het publiek maakt FF DIMME een top party/feest band!

Wat opdrachtgevers over ons zeggen:

IGO-POST BV

“Top kwaliteit, breed repertoire, leuke gasten, goede interactie met publiek, opbouwend tot super knalfeest! Voor herhaling vatbaar!”

PSV Eindhoven

FF DIMME, speelde telkens een super wedstrijd in de derde helft en ging iedere keer met 3 punten op zak naar huis! Kampioensmateriaal!

Tien Events

“Geweldige sfeervolle band die ons feest omgetoverd hebben tot een ware beleving! Super voor een breed publiek, maar vooral top is de interactie met het publiek. Kortom: een aanrader!”

Restaurant De Burgemeester van Dieren

“De 3 mans bezetting van FF DIMME maakte van deze culinaire avond voor de gasten een waar feestje. Klein en intiem en sfeervol tijdens het eten en daarna het dak eraf tijdens de borrel. Fantastisch!

FF DIMME boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u FF DIMME boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over FF DIMME. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor FF DIMME

Prijs: Op aanvraag
Duur: 3 x 45 minuten
Informatie: In overleg

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van FF DIMME, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van FF DIMME

FF Dimme
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van FF DIMME opvragen. De prijs en beschikbaarheid van FF DIMME opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.