Fabiënne Bergmans

Fabiënne Bergmans boeken

Fabiënne Bergmans boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Fabiënne Bergmans is winnares van The Voice Kids, zij zat in het team van Angela Groothuizen. Fabiënne is dertien jaar en komt uit een echte muzikale familie. Ondanks dat zij voor 25% doof is, is dat totaal niet te horen aan haar zangkunsten. Sterker nog, ze heeft een geweldige stem!

In de eerste ronde zong Fabiënne het nummer van “The A Team” van Ed Sheeran. Het winnen van de battles was voor haar geen probleem. In de finale won zij met een vertolking van het nummer “ What You’re Made Of”.

Fabiënne Bergmans huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Fabiënne Bergmans via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Fabiënne Bergmans te huren.

 

Wilt u Fabiënne Bergmans boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Fabiënne Bergmans. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Fabiënne Bergmans boeken

Prijsindicatie voor Fabiënne Bergmans

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset of geluid tot 450 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Fabiënne Bergmans, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Fabiënne Bergmans

Fabiënne Bergmans - Hou Me Vast (Officiële Titelsong 'Spijt!') ft. Brahim Fouradi
Fabiënne Bergmans - A Team (Sing Off)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Fabiënne Bergmans opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Fabiënne Bergmans opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.