Esther Nijhove

Esther Nijhove boeken

Esther Nijhove boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Esther Nijhove

De muzikale voorkeur van Esther gaat uit naar jazz, soul en funk. Na een operatie aan een poliep op haar stemband wil Esther haar muzikale identiteit herontdekken.  Tijdens de liveshows belandde deze diva maar liefst drie keer in de sing-off. Toch lukte het haar iedere keer om te vechten voor haar plek in The Voice Of Holland. Met haar krachtige stem en warme persoonlijkheid bracht ze tijdens The Voice Of Holland nummers ten gehore als ‘If I Were A Boy’, ‘Stop’ en ‘If I Ain’t Got You’. ‘Stop’ maakte veel impact bij het publiek, waardoor het nummer de Single Top 100 bestormde en binnenkwam op #27.  In de zinderende halve finale zong Esther een duet met de uiteindelijke winnaar Ben Saunders, namelijk ‘As’. Tijdens de eerste helft van de show ontving Esther meer publieksstemmen dan deze gedoodverfde winnaar, maar uiteindelijk trok hij aan het langste eind en ging door naar de finale.

Wilt u Esther Nijhove boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Esther Nijhove. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Esther Nijhove

Prijs: € 2.975
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 750 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Esther Nijhove, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Esther Nijhove

Stop
Stop (live)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Esther Nijhove opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Esther Nijhove opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.