Escape

Escape boeken

Escape boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Escape bestaat uit 3 bandleden die erg muzikaal zijn en verschillende instrumenten spelen, elk bandlid zingt ook en dat maakt deze band tot een energiek en muzikaal geheel.

De band bestaat al sinds 1988 en is daardoor heel goed op elkaar ingespeeld, uiteraard blijven zij continu hun repertoire updaten en spelen zij de nieuwste nummers. Een set van de Escape band is heel uitgebreid, variërend van nummers uit de jaren ’70 tot de nieuwste top 40 hits.  Uiteraard kan in overleg van te voren bepaald worden op welk genre de focus moet liggen maar in principe is het door de mix leuk voor zowel de jongere als de oudere generatie op het feest.

Escape is avondvullend te boeken (maximaal 5 uur). Hierin spelen zij sets van 45-60 minuten, met pauzes van 15 minuten (waarin het uiteraard niet stil is). Alles in overleg aan te passen, zij zijn erg flexibel.

Escape huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Escape via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Escape te huren.

 

Wilt u Escape boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Escape. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Escape boeken

Prijsindicatie voor Escape

Prijs: Op aanvraag
Duur: Avondvullend mogelijk
Informatie: Incl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Escape, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Escape

4 mei 2024 bigbell escape
Coverband, Bruiloftband en Feestband Escape
Feestband en Coverband Escape tijdens carnaval
Coverband, Feestband, Live-band, Bruiloft-band, Escape 2019
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Escape opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Escape opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.