Erik Hulzebosch

Erik Hulzebosch boeken

Erik Hulzebosch boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Erik Hulzebosch

Eerlijk zeggen? Toen Erik Hulzebosch een grote hit scoorde met “Hulzebosch, Hulzebosch”, had niemand, ook Erik niet, gedacht dat zijn zangcarrière van lange duur zou zijn. Wat kan een mens zich toch vergissen! Een absolute publiekstrekker, zeker voor feesten waar een sport mee verbonden is!  Nog steeds lopen de boekingen als een trein en zitten alle locaties bomvol als Erik Hulzebosch langskomt met zijn heerlijke meezingers en vele vrolijke babbels in zijn eigen streektaal. Zelfs als Erik verkondigt: “`k Hep noe `n manager. Geleuf mie; `t hep gruwelijk weinig te betekenen, moar `k bin d`r harstikke wiis mit”, dan kunnen wij er natuurlijk hartelijk om lachen.  Iedereen weet inmiddels dat Hulzebosch beslist goed kan zingen en dat het skeeleren er totaal niet onder lijdt. Zo is hij al meerdere malen Nederlands Kampioen geworden. Wie kent niet het verhaal dat hij ver na middernacht thuiskwam, een uurtje ging fietsen en 4 uur sliep. `s Middags had de volledige skeelertop 10 km. voor de eindstreep al het nakijken en `s avonds trad Erik gewoon weer op met Normaal.  Overtuigend won hij de finale van het SBS6-programma ‘So You Wanna Be A Popstar’. Met zijn vertolking van nummers als ‘We Will Rock You’ en ‘De Clown’ stal hij de harten van het tv-kijkende publiek en ging hij uiteindelijk met het felbegeerde platencontract naar huis.  Voor Erik begon het allemaal als één grote grap. De voornaamste reden dat hij ‘ja’ zei tegen Popstar was dat het schaatsseizoen was afgelopen. En het rare aan dit avontuur is dat hij heeft ontdekt dat als hij zingt, hij geen dialect heeft. En dit terwijl Erik bekend staat als de schaatser die altijd in dialect spreekt!  Erik Hulzebosch is een absolute topartiest en een publiekstrekker van jewelste; dat hebben al die optredens en ontelbare tv optredens wel bewezen!!  Dus: Het is geen gok om schaatser/ zanger/ clown/ publiekslieveling Erik Hulzebosch te boeken en niet zo slim daarmee al te lang te wachten! Wedden dat hij dan alweer bezet is?

Wilt u Erik Hulzebosch boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Erik Hulzebosch. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Erik Hulzebosch

Prijs: € 2.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Zangoptreden
Prijs: € 4.500
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Zang + presentatie, excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Erik Hulzebosch, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Erik Hulzebosch

extase(live)
Gun jezelf de ruimte
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Erik Hulzebosch opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Erik Hulzebosch opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.