Edwin van Hoevelaak

Edwin van Hoevelaak boeken

Edwin van Hoevelaak boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Edwin van Hoevelaak

De man achter onder meer Jeroen van der Boom, Tatjana en Nick en Simon. Als producer is Edwin een echte hitmachine. Zijn geweldige producties bereikten meerdere malen de nummer 1 positie. En inmiddels weet de hele Nederlandse artiestenwereld zijn studio te vinden. Maar Edwin van Hoevelaak heeft meerdere talenten. In de jaren ’90 scoorde hij zelf al bescheiden hits als zanger, zoals Droomvrouw en We Blijven In Bed Vandaag. Nu enkele jaren van betrekkelijke rust is Edwin terug als artiest. Een geweldige zanger met charisma en, zoals we mogen verwachten, fantastische songs. Ook te boeken als presentator!

Edwin van Hoevelaak boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Edwin van Hoevelaak boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Edwin van Hoevelaak. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Edwin van Hoevelaak

Prijs: € 1.000
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Edwin van Hoevelaak, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Edwin van Hoevelaak

Kom bij mij
vandaag
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Edwin van Hoevelaak opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Edwin van Hoevelaak opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.