Ed Nieman

Ed Nieman boeken

Ed Nieman boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Ed Nieman

De grootste hit van Ed Nieman is “Leve de lol”. Het nummer dat hij samen met Gaston Starreveld opnam onder de naam “Die knapen” wordt door elke artiest in het land gezongen. Toch is de originele stem op deze nationale feestklassieker van Ed Nieman. Na “Leve de lol” volgden nog vele hits: o.a. de single “Maria Maria” en begin 2008 stond Ed nog hoog in de hitparade met “Want de accordeon”, een uptempo Texmex-achtig nummer. Daarna verscheen weer in Texmex-stijl “Jij bent mijn señorita”. De meest recente single van Ed was de hit: “Meid van de straat”. Deze single stond recentelijk hoog in de hitparade. Live maakt Ed Nieman tijdens zijn optredens veel indruk. Ed Nieman weet grote zalen moeiteloos te bespelen en zorgt voor één groot feest. Met zijn imposante lijf en dito stemgeluid zorgt Ed Nieman voor een geweldige ambiance!

Ed Nieman boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Ed Nieman boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Ed Nieman. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Ed Nieman

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Ed Nieman, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Ed Nieman

Meid van de straat
Jij bent mijn Señorita
Leve de lol
Rooie Marie (Officiële videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Ed Nieman opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Ed Nieman opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.