DuoNL

DuoNL boeken

DuoNL boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van DuoNL

Duonl bestaat uit Chris en Williejan, met deze voornamen werden ze bekend met de nummers Echte vrienden”, “Kleine zwerver”, “Duizenden dromen en “jij alleen” Chris is geboren in Helmond en Williejan in Eindhoven, Beide wonen ze nu in Helmond, en ja, privé vormen ze ook een paar.  Chris zong al toen ze 14 jaar was en ging toen al mee op tournee met dikke Leo die haar de kneepjes van het vak heeft geleerd. Ook stond ze op die leeftijd al in de studio van Johnny Hoes, en heeft ze een eigen single opgenomen, met de titel ‘ik wil een brief”, waarmee ze haar televisie debuut kreeg, bij Hart voor Muziek. Regelmatig werd Chris al gevraagd om in Duitse studio’s nummers op te nemen maar zij verkoos toen die tijd om met haar band Feedback verder te gaan en later na Feedback een duo te vormen. Een duo vormde ze onder de naam Duo United, hiermee verzorgde ze avondvullende programma’s en heeft daarmee een uitgebreid repertoire opgebouwd.  Williejan is later begonnen met zingen  en wist in anderhalf jaar tijd 3 singles uit te brengen. Ook was Williejan al te zien bij Brabant party en bij Hart voor Muziek, en kwamen zijn singles op verschillende verzamelalbums terecht. Zijn muziek is gearrangeerd en geproduceerd door Kees Tel en zijn singels “Ik weet niet hoe je heet”, “Dat café bij het water” en “De mooiste van de klas” zijn dan ook goed ontvangen.  In 2007 zijn ze dus een duo gaan vormen toen nog onder de naam Chris en Williejan. de eerste single draagt de titel “Echte vrienden”. Deze werd geproduceerd en gearrangeerd door Kees Tel, een lekker in gehoor liggend up tempo nummer. Dat werd dan ook bevestigd door het programma Brabant party waar zij de titel binnenhaalde van “Brabantse nieuwe 2008.  Natuurlijk is het niet bij deze Single gebleven en in 2009 verscheen het eerste album met de titel “Duizenden dromen” deze werd uitgebracht door Dee2records. Op dit moment zijn Duonl (Chris en Williejan) bezig met hun 2e album waarvan de verwachting is dat deze half 2011 uit zal gaan komen meer daarover vindt u bij Discografie. Wij hopen u graag een keer te zien bij een van onze optredens.

Wilt u DuoNL boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DuoNL. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor DuoNL

Prijs: € 450
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DuoNL, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DuoNL

Laat me vrij
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DuoNL opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DuoNL opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.