DJEFF

DJEFF boeken

DJEFF boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van DJEFF

De stijlvolle en energieke band DJEFF spettert van het podium! DJEFF voert een show op die men niet snel zal vergeten; bekende covers in verschillende muziekstijlen komen in sneltreinvaart voorbij, zoals soul, disco, pop, rock en actuele top40 hits! DJEFF is een 6-persoons liveband inclusief zanger en zangeres en een perfecte invulling voor bedrijfsfeesten, bruiloften én openbare optredens!  DJEFF is eenvoudig uit te breiden met een strakke blazerssectie. De ervaren muzikanten van DJEFF hebben in diverse topbands gespeeld en met verschillende bekende Nederlandse artiesten gewerkt, zoals Blöf, Ilse de Lange, Albert West, Wolter Kroes, Anita Meijer, Marco Borsato, Hind en Jim, Maud Mulder, Ron Link, Antje Monteiro, Lois Lane, Lee Towers en vele anderen! Zij kunnen daarom ook voor 200% livemuziek garanderen! In 2004 was DJEFF de vaste begeleidingsband van Maud Mulder (bekend van Idols 2).  DJEFF-zanger Jeffrey was onlangs te bewonderen in het tv-programma ‘Lieve Paul’ van Paul de Leeuw. Jeffrey zong samen met zijn idool Michael Bublé, Paul de Leeuw én het orkest van Cor Bakker het nummer ‘Everything’. Desgewenst kunt u DJEFF tegen een geringe meerprijs boeken inclusief een extra solo (tape-) optreden van Jeffrey als de Nederlandse Michael Bublé!

DJEFF boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u DJEFF boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DJEFF. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor DJEFF

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Verschillende settings mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DJEFF, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DJEFF

Live
Live op Nijmeegse 4 daagse
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DJEFF opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DJEFF opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.