Dennis van Dijkhuizen

Dennis van Dijkhuizen boeken

Dennis van Dijkhuizen boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Dennis van Dijkhuizen

Dennis geboren en getogen in Enschede als 2e zoon van het gezin. Al snel werd het duidelijk dat Dennis een grote passie had voor Muziek, zo kreeg hij uit elke oude kapotte pick-up wel weer geluid. 

Nadat Dennis zoals elke jonge knaap de baard in de keel had gekregen, begon het zingen andere vormen aan te nemen. Zo werd hij vaak op feestjes en partijtjes gevraagd om een vrolijke deun mee te zingen.In Maart 2005 zong Dennis een paar liedjes op een feestje van een jongen die bij hem in het voetbalelftal zat. Vanaf dat moment begonnen mensen zich af te vragen wie is Dennis. In Augustus 2005 werd Dennis gevraagd om te zingen bij een voetbal toernooi, en dat werd een enorm succes.

Doordat het optreden zo’n succes was, werd Dennis gevraagd om in oktober 2005 te zingen in het voorprogramma van Jannes, en sindsdien heeft Dennis het steeds drukker gekregen, en zet hij de tent op zijn kop. Dennis heeft O.a. mee gedaan aan “Idols” en het programma “Een ster in 40 dagen”.Wat ons brengt tot het heden, Op dit moment loopt het als een speer en is Dennis sinds maart 2007 bezig met een eigen repertoire.Dennis zingt Nederlands,Duits en Engelstalig.

Dennis van Dijkhuizen boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Dennis van Dijkhuizen boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dennis van Dijkhuizen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Dennis van Dijkhuizen

Prijs: € 895
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 250 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dennis van Dijkhuizen, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Dennis van Dijkhuizen

Vrij zijn
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dennis van Dijkhuizen opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dennis van Dijkhuizen opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.