Dellie Pfaff

Dellie Pfaff boeken

Dellie Pfaff boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Dellie Pfaff

Dellie Pfaff is een vertolkster van het levenslied pur sang! Net als de Zangeres Zonder Naam, Corry Konings en Marianne Weber heeft Dellie de emotie, de warmte en de “snik” in haar stem waardoor je écht gelooft wat Dellie zingt. Als zevenjarig meisje droomde Dellie Pfaff al van een carrière als zangeres, aangespoord door haar tante, die zelf ook zangeres was. Dellie maakte als “kindsterretje” op tienjarige leeftijd haar eerste cd. Dankzij de vele optredens die in de jaren daarop volgden groeide Dellie uit tot een volwassen artieste. Met haar persoonlijkheid en performance weet zij haar publiek te raken. Dellie treedt het liefst op voor een klein publiek. “Ik hou van die intimiteit, en zo maak je écht contact met de mensen in je publiek” aldus de zangeres. Maar ook optredens voor een groot publiek schuwt Dellie Pfaff niet, en ze weet altijd de juiste snaar te raken. Dellie’s talent wordt in 2009 opgemerkt door de bekende producers John van de Ven (bekend van o.a. André Hazes en Corry Konings) en Charly Prick (bekend van o.a. Frank & Mirella en Peter Beense). Onder productionele leiding van dit team neemt Dellie haar album “Rozen Van Liefde” op, welke onlangs verschenen is. Op dit album zingt Dellie met gemak gevoelige levensliedjes, maar ook uitbundige vrolijke liedjes, welke geschreven zijn door John van de Ven, Charly Prick, Emile Hartkamp, Johnny Hoes en Dellie Pfaff zelf. De eerste single is getiteld “Mijn Valentino”, een vrolijke meezinger.

Dellie Pfaff boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Dellie Pfaff boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dellie Pfaff. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Dellie Pfaff

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. of excl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dellie Pfaff, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Dellie Pfaff

Verlangend naar moeders armen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dellie Pfaff opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dellie Pfaff opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.