De Rode Lopers

De Rode Lopers boeken

De Rode Lopers boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Rode Lopers zijn drie ras muzikanten die op geheel akoestische wijze hits uit de muziekgeschiedenis spelen en zingen. De beweegbaarheid van De Rode Lopers maakt dit echt tot een unieke band. Zo zijn ze voorzien van een rijdend drumstel, contrabas en een gitaar en maneuvreren zij zich door de hele zaal! Deze setting is dermate geschikt voor bijvoorbeeld een set in de zomer op het terras of andere buiten locatie.

Met een compacte speaker op accu (die ook geheel mobiel is) versterken zij de zang, gitaar en contrabas waardoor de act altijd goed tot zijn recht komt.

Rood is de kleur van de hartstocht, de passie en de liefde. En dit is precies wat De Rode Lopers over willen brengen. Een gevoelige lovesong, een rock klassieker of een smartlap. Door jarenlange ervaring weten ze precies de juiste sfeer op het juiste moment neer te zetten.

De Rode Lopers huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals De Rode Lopers via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om De Rode Lopers te huren.

Wilt u De Rode Lopers boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over De Rode Lopers. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

De Rode Lopers boeken

Prijsindicatie voor De Rode Lopers

Prijs: € 1.395
Duur: 3 x 45 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Rode Lopers, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van De Rode Lopers

Promo
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van De Rode Lopers opvragen. De prijs en beschikbaarheid van De Rode Lopers opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.