De Deurzakkers

De Deurzakkers boeken

De Deurzakkers boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs..

Biografie

Zak es lekker door Willem van Schijndel vormt samen met Clemens van Bracht het artiesten duo “De Deurzakkers”. IN 1974 kwam Willem op een idee voor een geweldig liedje. Zak es lekker door was geboren. Samen met hofkapel de Kikvorschen en de selectie van FC Den Bosch wordt: “Zak es lekker door” opgenomen en staan De Deurzakkers op de kaart van de Nederlandse entertainmentwereld. In 1975 wordt “Zak es lekker door” een Top-10 hit en bekroond met “de carnavalskraker van het jaar”. Doe een stapje naar voren De jaren na zak es lekker door brachten nog vele andere hits met zich mee voor De Deurzakkers.

Top 10 hit

Willem en Clemens deden regelmatig een stapje naar voren in de top 40. Denk bijvoorbeeld aan “Waar is de steek van de keizer”, een cover van het populaire liedje van André van Duin uit de film “De Boezemvriend”. Het nummer wordt een van de populairste carnavalsliedjes in het jaar 1983. En feitelijk zijn er 2 hits, want de B-kant van deze single, “La-la-la van Strauss”, ook wel de “Straussmedley” genoemd, is tot op de dag van vandaag een ongekend succes tijdens de optredens en tevens uitermate populair in de voetbalstadions in Nederland, België en zelfs in Duitsland. Vanaf dit moment is het steevast raak en wordt traditioneel bijna jaarlijks een liedje afgeleverd en ontstaan hits zoals, “Het feest kan beginnen”, “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe ’n stapje naar voren”, “Doe ze thuis de hartelijke groeten”, en “Geef ons de sleutel maar”. Tropical Party In 1990 wordt de CD “Tropical Party” uitgebracht, een aaneenschakeling van een aantal Deurzakkers hits in een tropisch jasje. Hun jarenlange investering wordt beloond met een 45 minuten lange TV special bij Veronica gepresenteerd door Wil Luikinga. Partyhits In 1996, wordt de CD “Partyhits” uitgebracht, de allergrootste Nederlandstalige hits gebracht in medley vorm. Dit CD concept is nog steeds een schot in de roos en de zorgvuldig samengestelde medley’s zorgen voor een hoogtepunt tijdens de optredens van De Deurzakkers.

Guus Meeuwis

In 2007 is het wederom raak met het liedje “Hedde gij nog aajer in de koelkast”, een in het Brabantse dialect gezongen nummer, dat tevens word verkozen tot de Carnavalskraker van 2007. Guus Meeuwis U denkt misschien, wat heeft Guus Meeuwis nou met De Deurzakkers te maken? In het jaar 1994 won Guus Meeuwis met zijn vriendengroep het AHC-Studentensongfestival in Leiden. Guus had het nummer “Het is een nacht” geschreven. Deurzakker Willem merkte het talent van Guus Meeuwis meteen op en bood hem een platencontract aan. Guus Meeuwis en Vagant was geboren.  Als De Deurzakkers op de bühne staan is het gegarandeerd een geweldige party, binnen is het beter dan buiten, en als het aan Clemens en Willem ligt, doen zij het licht wel uit.

De Deurzakkers huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals De Deurzakkers via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om De Deurzakkers te huren.

 

 

Wilt u De Deurzakkers boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over De Deurzakkers. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

De Deurzakkers boeken

Prijsindicatie voor De Deurzakkers

Prijs: € 1.950
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 350 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Deurzakkers, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van De Deurzakkers

Het feest kan beginnen
Doe een stapje naar voren
De Deurzakkers - Het feest kan beginnen // Sterren NL Carnaval 2020
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van De Deurzakkers opvragen. De prijs en beschikbaarheid van De Deurzakkers opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.