Chris de Roo

Chris de Roo boeken

Chris de Roo boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Chris de Roo

Chris de Roo is een een echt podiumbeest, een aanrader voor elk feest! Deze sympathieke allround zanger uit Emmen maakt van elke gelegenheid een feest. Niet voor niets staat deze uit Drenthe afkomstige topper in Café Bolle Jan in Amsterdam waar hij elke week op het beroemdste feestpodiumpje van Nederland lekker staat te werken. Chris voelt zich op het podium als een vis in het water. Zijn muziekkeuze en het contact met het publiek maken zijn optredens telkens tot een ware belevenis. In het jaar 2000 en 2001 verschijnt Chris de Roo op televisie. Hij treedt op in zowel de Nederlandse als de Belgische Soundmixshow waar hij een indrukwekkende René Froger weet neer te zetten. Talloze optredens volgen. Zo trad hij op in een bomvol Gooiland samen met bekende Nederlandse artiesten als Gordon, Lee Towers en Re-play. Tevens werd Chris gevraagd om opnieuw met talloze andere artiesten op te treden op het Museumplein in Amsterdam voor maar liefst 50.000 dolenthousiaste mensen. In maart 2010 scoort Chris een enorme hit met “Ergens hier op deze wereld”. Hij kwam in contact met Berk Music en JPR Music. Zij zorgden er voor dat het mooie opzwepende nummer landelijk werd uitgebracht. Toen ze aan de slag gingen kwam de single binnen in de Top 100 op nr. 17. Een hele trotse Chris had, na veel ellende in 2009 met zijn entertainmentbedrijf, eindelijk weer eens iets te vieren. De videoclip werd door Jacob Hut Productions geproduceerd en een week later steeg de single naar nummer 6. Chris had een top 10-hit te pakken!

Chris de Roo boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Chris de Roo boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Chris de Roo. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Chris de Roo

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. of excl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Chris de Roo, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Chris de Roo

Ergens hier op deze wereld
Wat een ander ook zegt
alles weer in de hand
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Chris de Roo opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Chris de Roo opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.