Captain Hollywood

Captain Hollywood boeken

Captain Hollywood boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Captain Hollywood

Met Twenty 4 Seven scoorde Captain Hollywood zijn eerste wereldwijde hits: ‘I Can’t Stand It’ en ‘Are You Dreaming?’ bereikte in 1990 in vele landen hoge noteringen in de hitlijsten. Vanaf 1993 ging hij verder onder de naam Captain Hollywood Project, waarmee Tony Dawson Harrison definitief doorbrak. ‘More and More’ vloog in verschillende landen naar de eerste positie en ook de opvolger ‘Only With You’ gooide hoge ogen. Twee jaar later deed hij dat nog eens dunnetjes over en scoorde hij wederom een megahit met ‘Flying High’. Captain Hollywood is vanaf heden te boeken. In een knallende show met zangers en dansers komen al zijn grote hits uit de 90’s nog een keer voorbij!

Captain Hollywood boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Captain Hollywood boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Captain Hollywood. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Captain Hollywood

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 500 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Captain Hollywood, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Captain Hollywood

Flying High
Only with you
More and More
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Captain Hollywood opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Captain Hollywood opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.