Bryan Stricker

Bryan Stricker boeken

Bryan Stricker boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Bryan Stricker

Op het podium staan deed Bryan Stricker al van jongs af aan. De op 21 juni 1993 geboren Hoornse zanger betrad op 10-jarige leeftijd al het podium. Op 14-jarige leeftijd deed hij met aan het tv-programma Hollands’s Got Talent waar hij met Nederlandse muziek de halve finale wist te behalen. Na een kleine uitstap naar de musical en jazz wereld kwam hij erachter dat zijn hart toch bij de Nederlandstalige muziek ligt.

Op dit moment staat Bryan Stricker elke maand in Jantjes verjaardag (bekend feestcafé in de hoofdstad van ons land), het Toppers café en café Tante Roosje. Op dit moment zingt Bryan nog steeds Nederlandstalig maar trekt zijn genre wel meer naar de Nederpop kant.

Bryan Stricker boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Bryan Stricker boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Bryan Stricker. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Bryan Stricker

Prijs: € 995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. inprikset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bryan Stricker, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Bryan Stricker

Samen met jou
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Bryan Stricker opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Bryan Stricker opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.