Bryan B

Bryan B boeken

Bryan B boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Bryan B

Bryan verdient zijn geld als zanger en entertainer. Momenteel staat hij in de Wentink dinershow Dreams Live. Op zijn 40e verjaardag gaf hij een groot concert in Paramaribo, dit is het meest bijzondere wat hij ooit gedaan heeft. De belangrijkste persoon is zijn leven is zijn moeder, die helaas overleden is.

Bryan heeft meegedaan aan TVOH 2, hier kwam hij tot en met The Blind Auditions. Het wedstrijdelement in The Winner Is… spreekt hem heel erg aan. Hij zal niet snel opgeven en alle risico’s nemen die hij moet nemen. Voor Bryan is het alles of niets!

Op donderdag 15 maart wint Bryan B “The Winner is”.

Bryan B boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Bryan B boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Bryan B. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Bryan B

Prijs: € 2.475
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 750 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bryan B, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Bryan B

Finale optreden
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Bryan B opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Bryan B opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.